Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Møde om Ringsted Go Green – arbejdsgruppe

19 september 2023 @ 19:30 - 21:00

Gratis
Kære Naboer
Vi har arbejdet intenst i Nordrup Farendløse Lokalråd og Ørslev Landsbylaug på at finde en måde at håndterer Ringsted Go Green.
Vi har nu landet en aftale.
Vi har besluttet at nedsætte en Arbejdsgruppe ‘Arbejdsgruppe – Vedvarende Energi’. Arbejdsgruppen skal arbejde i to sideløbende spor (da tiden er knap og udmeldingen fra flere lokalpolitikere desværre taler positivt og for Ringsted Go Green).
Det ene spor skal arbejde med at finde faglige, veldokumenterede og evidensbaserede argumenter imod Ringsted Go Green, således vi i Nordrup Farendløse Lokalråd og Ørslev Landsbylaug kan påvirke ‘Plan og Boligudvalget’, Byrådspolitikerne, Borgmesteren og Kommunaldirektøren til at stoppe Ringsted Go Green.
Det andet spor skal arbejde på at kortlægge lokalområdets holdning til vedvarende energi i lokalområdet, herunder scenarier i fald Ringsted kommune vælger Ringsted Go Green, afdække alternative vedvarende energi muligheder i lokalområdet, klargøre formalia til stiftelse af en Vedvarende Energiforening, som skal medvirke til størst mulig indflydelse på projektet, hvis der vedtages at gå videre med projektet – og størst mulig kompensation, hvis det når så langt!
Idet foreningen skal kunne stiftes hurtigt, hvis Ringsted Go Green eller et andet vedvarende energiprojekt bliver en realitet i lokalområdet, skal personer til arbejdsgruppen være klar.
På mødet skal der vælges 4 personer. 

Uanset om du gerne vil deltage i arbejdsgruppen eller ikke, – så håber vi, at du har lyst til få orienteringen på mødet på tirsdag 19/9 kl. 19.30 i Kulturhuset.
Du kan se aftalen her:
Vel mødt!
Mvh
Kjeld – formand for Ørslev Landsbylaug
20169088
kjeldkampp@outlook.dk

Detaljer

Dato:
19 september 2023
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
Gratis

Arrangør

Ørslev Landsbylaug

Sted

Ørslev Kulturhus
Terslevvej 75
Ørslev, Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Maps
Phone
53 38 08 36