Borgermøde ang. energiområde ved Ørslev

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Borgermøde ang. energiområde ved Ørslev

31 maj @ 19:00 - 21:00

Kære beboer i Ørslev Sogn

Som du sikkert allerede ved, så har Ringsted Kommune sammen med firmaet Biocirc offentliggjort et forslag til plan for et meget stort energiområde på en del af Giesegaards jorde (og enkelte andres ejendomme). Den foreløbige plan for forslagets placering kan du se på billedet.
Ørslev by og område vil blive berørt i en vis grad. Men især beboerne i Nyhuse vil i høj grad blive berørt af planen! Det kan I høre nærmere om på mødet.
Det er stadig usikkert, om det bliver til noget. Men alle borgere og grupper er inviteret til at komme med høringssvar til denne første høringsperiode, som slutter 4. juni.

Ørslev Landsbylaug inviterer til et borgermøde i Kulturhuset den 31. maj kl. 19.00.
Her vil vi orientere om dét, som vi ved om forslaget – og høre på tilhørernes udsagn om fordele og ulemper. Nogle af jer var sikkert til det velbesøgte møde i Kongrescentret i Ringsted, – men vi synes, at der er behov for et lokalt møde, hvor vi kan samle udsagn og holdninger til et høringssvar fra Landsbylauget/Lokalrådet.
Der ud over vil mange andre naturligvis aflevere individuelle og gruppe-høringssvar.
Det er lykkedes at få Bjørn Holmberg fra Vores Energi til at komme med et oplæg på mødet. Han vil fortælle om, hvordan lokalområdet kan få mest indflydelse og fordele af et eventuelt projekt i vores nær-område. Intet er jo afgjort på nuværende meget tidlige tidspunkt i processen, men hvis der skal et projekt i her i området, er Bjørns kodeord blandt andet projektets placering, projektets størrelse og lokal-indflydelse på projektet.

Da vi skal holde mødet i spisesalen eller i gymnastiksalen – afhængigt af antallet, vil gerne bede om, at du tilmelder dig senest fredagen før – til margit@machri.dk – 20136915.

En dagsorden for mødet lægges på hjemmesiden 3-4 dage før.

Mvh

Kjeld – på vegne af Ørslev Landsbylaug

Se dagsorden:

Borgermøde 31. maj 2023-dagsorden

Detaljer

Dato:
31 maj
Tidspunkt:
19:00 - 21:00

Arrangør

Ørslev Landsbylaug

Sted

Ørslev Kulturhus
Terslevvej 75
Ørslev, Ringsted, 4100 Danmark
+ Google Maps
Phone
53 38 08 36
Kjeld Lauge Kampp Rasmussen
Kjeld Lauge Kampp Rasmussen
Articles: 20